دانشمندان میگویند قرار گرفتن در مقابل نور شدید خورشید عامل اصلی ایجاد ضایعات پوستی و سرطان است.
به گزارش خبرنگار گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازهترین دانستنیهای پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
زعفران یا ادویه طلایی خواص بسیار زیادی دارد. زعفران خاصیت ضد سرطانی دارد و به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک میکند. این ادویه کلسترول خون را کاهش میدهد و به افزایش اشتها، تصفیه و گردش بهتر خون کمک زیادی می کند.
برای تشخیص زعفران خوب باید بدانید که اگر زعفران طبیعی را بین یک کاغذ فشار دهید، زعفران طبیعی کاغذ را رنگی نمیکند و زرد شدن کاغذ به دلیل رنگ تقلبی در زعفران است. همچنین اگر با دست زعفران را فشار دهید نباید دستتان چرب شود. چرب شدن دست نشان میدهد به زعفران چربی اضافه شده است
میزان مصرف شیر در افراد مختلف متفاوت است. برای مثال کودکان در سنین زیر 7 سال باید روزانه 1/5 لیوان شیر بنوشند، در حالی که برای نوجوانان در سنین 7 تا 12 سال، روزی 2 لیوان شیر است.
مصرف شیر در سنین بلوغ هم بسیار اهمیت دارد. دختران در این سن باید 2/5 و پسران 3 لیوان شیر مصرف کنند.
باید بدانید که مادران شیرده و باردار باید بیشتر از دیگران شیر بنوشند. آنها باید در رژیم غذایی خود، روزی 3/5 لیوان شیر را قرار دهند.
گرچه مصرف شیر نسبت به دیگر مواد لبنی اولویت بیشتری دارد، اما میتوان از مقادیر جایگزین دیگر لبنیات هم بهره برد.
هر لیوان شیر با یک لیوان ماست، 30 گرم پنیر، 1/5 لیوان بستنی یا یک چهارم لیوان کشک پاستوریزه برابر است.
به خاطر داشته باشید که مصرف شیر به همراه خرما، یک ترکیب فوق العاده غذایی است.
کمتر ماده غذایی را می توان پیدا کرد که مانند خرما مقوی باشد. خرما یک مولتی ویتامین طبیعی است. ویتامین های موجود در خرما ویتامین های B2 ،B1 ،A ، C، بیوتین و اسید فولیک است.
خرما حاوی مقادیر زیادی آهن، پتاسیم و منیزیم است که مصرف آن ها برای ماهیچه های بدن ضروری است. همچنین خرما برای ساخت عضله و بافت های عصبی در بدن یسیار مفید است زیرا دارای گوگرد، مس، کلسیم و فسفر است. خواص خرما، آن را به ماده حذف نشدنی در رژیم غذایی ورزشکاران تبدیل کرده است.
طبیعی است که رعایت بایدها و نباید ها در مصرف مواد غذایی گوناگون در خانم های باردار بیش از دیگران ضروری است. گرچه افراد در این زمینه به خانم های باردار توصیه های مختلفی میکنند؛ اما ضروری است خانم های باردار در مورد هر یک از مواد غذایی مصرفی در دوران بارداری خود به درستی تحقیق کنند.
به عنوان مثال، مصرف مواد غذایی کنسرو شده که حاوی مواد نگهدارنده و طعم دهندههای مصنوعی هستند، به خانمهای باردار توصیه نمیشود.
خوردن غذاهای دریایی در ماه سوم بارداری هم برای مادران باردار خطرناک است چرا که متیل جیوه موجود در غذاهای دریایی، موجب اختلال در عملکرد مغز جنین می شود. همچنین به دلیل اینکه بندناف جنین هنوز کامل نشده است، می تواند به سلامت جنین آسیب جدی وارد کند و حتی به سقط جنین منجر شود.
همچنین لازم است مادران باردار از مصرف تنقلات مثل پفک، چیپس، همبرگر و پیتزا هم خودداری کنند. علاوه بر نکات بهداشتی، مصرف بیش از حد این مواد غذایی فرد باردار و جنین را به بیماری های میکروارگانیسمی مبتلا میکند.
سرطان پوست، جزء شایعترین سرطانها در جهان است. باید بدانید که سرطانهای پوست با یک ضایعه پوستی مثل حالت زخم شدگی یا تغییر رنگ پوست شروع میشود.
دانشمندان میگویند قرار گرفتن در مقابل نور شدید خورشید عامل اصلی ایجاد ضایعات پوستی و سرطان است. با این وجود ضایعات پوستی فقط درفصل تابستان مطرح نمیشود و باید از قرار گرفتن طولانی مدت در معرض نور شدید خورشید پرهیز کرد.
محققان معقتدند افرادی که در دوران کودکی وقت آزاد بیشتری داشته اند در بزرگسالی خلاق ترند.
بازی کردن کودکان با یکدیگر، موجب میشود تا ضعفهای مهارتی آنان برطرف شود. در حالی که بازی با موبایل یا تبلت نه تنها به حل این ضعف ها کمکی نمیکند بلکه موجب مخفی ماندن آن ها می شود. استفاده از تخیل، باعث تقویت خلاقیت در کودکان میشود.
همچنین توصیه میشود والدین مدیریت قسمتی از وقت کودکان را به خودشان بسپارند. میزان خلاقیت و مهارت های اجتماعی در کودکانی که میتوانند قسمتی از فعالیت های روزانه خود را انتخاب کنند از دیگر کودکان بالاتر است.
انتهای پیام/